Waarom geven sommige celebrities hun kinderen rare namen?

De laatste jaren hoor ik of lees ik vaak dat sommige celebrities hun kinderen wel heel vreemde voornamen of achternamen of beide geven.Maar waarom is dat zo

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat ze zichzelf wat te hoog hebben zitten, en daardoor bijzonder willen zijn ---->>>AANDACHT.

die trend is niet exclusief voor celebrities, ook onbekende mensen geven hun kinderen bizarre voornamen. En tevens geven niet alle celebrities hun kinderen rare voornamen. Alhoewel je natuurlijk daar gemiddeld meer excentriekelingen vind, maar dat is inherent aan het vak vaak. hieronder een krantenartikel met voorbeelden als: harley-davidson, arafat en doedoe..

Bronnen:
http://www.bndestem.nl/algemeen/buitenland...

Mijn vermoeden is ook wel dat het om de aandacht is, of om origineel te zijn. In de jaren als oppas heb ik ook wel erg aparte namen voorbij zien komen: 1. Dieke-Floor 2. Kas-Jolle 3. Pit-Heleen 4. Tuur 5. Mijntje (geloof dat deze naam niet zo raar gevonden wordt ..) 6. Of een moeder die haar vijf kinderen allemaal bloemen-namen gaf: Annemoon, Roos, Madelief etc. Etcetera ...

Graag willen opvallen, en de al meest merkwaardige namen van andere celebrities willen overtreffen, er niet bij stilstaand dat hun kinderen hiervan de dupe zijn en er wel eens mee gepest zouden kunnen worden!

aandacht, alleen voor de aandacht.. Zielig gewoon voor de kinderen!

De laatste tijd hoor je gewoon veel nieuwe namen, vroeger had je toch ook andere namen als nu? Toegevoegd na 1 minuut: Let op, Niet al deze speciale namen zijn lelijk! Er zitten er ook soms wel mooie bij Toegevoegd na 1 minuut: Let op, Niet al deze speciale namen zijn lelijk! Er zitten er ook soms wel mooie bij

Meestal zit er een diepere betekenis achter. En het is juist mooi dat je dat als ouder zelf mag in vullen. En het is een trend en daardoor klinken de namen nu al, maar zeker over een jaar of 10 echt niet meer vreemd. En Celebs zijn natuurlijk wel de trend zetters. Toen de namen die wij nu met onze generatie kregen bij onze geboorte waren dat mss de namen waarvan de mensen toen dachte: Waarom geven ze de kinderen een rare naam? Ook voor de celebrities van toen geld dat natuurlijk. Ook mijn jongste heeft een rare naam voor velen, maar er zit een hele mooie betekenis achter, namelijk: Mysterieuze Stralende Ster........ Ze word er trouwens nooit mee gepest. En uiteindelijk zijn alle namen een kwestie van smaak, je vind het mooi of lelijk.

Er zijn best veel onderzoeken gedaan naar kindernamen in relatie tot de sociale groep waar de ouders bijhoren.

Bronnen:
http://www.ikkeben.nl/ShowDetail.asp?NewsId=904

Ze willen zo origineel mogelijk zijn. We fronsen onze wenkbrauwen omdat het de eerste keer is dat we zo'n voornaam horen. Dan klinkt het vreemd. Maar eens de trend gezet, horen we hier ook meer en meer van die 'rare' namen. Nu Bob Geldof (Hollywood-ster) een van zijn dochtertjes de naam Peaches Honeyblossom heeft gegeven, kan het maar zo zijn dat er binnenkort in Nederland en Belgïe ook een aantal meisjes met de naam Peaches rondlopen. Trouwens, Bob Geldof is sowieso een ster in het verzinnen van ' originele' namen; zijn andere dochters luisteren naar de namen Fifi Trixibelle en Pixie.

omdat ze zelf ook niet standaard zijn (of zo niet gezien willen worden) je ziet het aan de eisen die sommige celebs stellen aan hun kleedkamer. (slaat echt nergens meer op soms) dus tja.... waarom zou je kind dan een naam moeten hebben die vaker voorkomt als er al genoeg 'gewone' mensen zijn. bij de link komen er nog wat vreemde namen voorbij van beroemdheden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Hum...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100