wat is nou echt leuk voor een kind van 14 maanden om te doen met dit weer?

Hij speelt met water en met speelgoed natuurlijk maar wat is nou echt leuk om te doen met dit weer samen met ons , de ouders maar ook zijn grote broer.
We hebben niet veel geld dus dierentuin of iets dergelijks lukt niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het bos in, broodjes en drinken mee, lekker wandelen en de kids zich uit laten leven (ieder op zijn manier) donderjagen met de tuinslang, een badje, uitwaaien aan het water, recreatie plas opzoeken en daar vertoeven, (spelen in het zand met schepje en emmertje) een BBQ op een plek waar geen gevaar voor (bos)brand kan ontstaan, uitjes opzoeken in de regio krant, je maaltje koken en buiten opeten (de kids en ik doen dat weleens in het park), kinderboerderij, speeltuin, speurtocht uitzetten met opdrachtjes, water pistolen, bellenblaas, water ballonnen, stoepkrijt, en klein entertainmateriaal wat je overal mee naar toe kan nemen.

Goed insmeren (!!!) en lekker in het park gaan spelen met een bal, wat brood meenemen, pakjes drinken, en een soort avontuur verzinnen, bloemetjes tellen, vogeltjes kijken, gewoon, naar buiten gaan!! Toegevoegd na 44 seconden: park kan natuurlijk ook gewoon een grasveldje zijn in de buurt (let op de hondenpoep), kleedje mee, veel plezier!

Echt samen doen is op die leeftijd nog moeilijk, maar zo'n grote broer, dat schept mogelijkheden! Hebben jullie een waterbaan? Peuters, maar ook grotere kinderen, vinden dat fantastisch. Ze zijn uren in de weer met hun gietertje. En anders is in je blote kont in een mini-teiltje met water zitten en lekker kliederen ook ideaal voor zo'n ventje. Samen doen: fietsen en picknicken op een kleedje in het park, naar de kinderboerderij.

Bij ons vinden ze het superleuk als de grote broer bellen blaast en zijn broertje er achteraan gaat en ze kapot maakt. Alleen ernaar kijken is ook al een groot succes. Je kan het kopen of zelf maken met wasmiddel (en evt glycerine).

Naar de speeltuin in de buurt. Gewoonlijk zijn er al mini speeltuigjes voor kleine peutertjes. En in de zandbak spelen met grote broer is ook superleuk. Verstoppertje spelen bvb achter een boom of struik. Maak een geluidje als je merkt dat je verstopplekje toch te moeilijk is voor je peuter. Juich iedere keer als je elkaar weer hebt gevonden. De eendjes in het park voederen met oud brood vindt gewoonlijk ieder kindje leuk. (neem ook wat vers brood mee, want meestal willen ze zelf ook wel een stukje :-) Gewoon gek doen: Gek doen met elkaar vinden peuters heerlijk.

goed insmeren en lekker naar het strand. water en zand vinden kids geweldig. wij nemen altijd een mini opblaasbadje mee, dan is het water niet zo koud

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100