Wij zitten in een rotte situatie, en hebben het onze zoon van 8 vertelt. Wij hebben nadrukkelijk gevraagd er niet over te praten. Maar doet het toch.

Onze situatie thuis is niet zo leuk dat je het aan de grote klok gaat hangen. Niets met ruzie hoor. Maar nu is het we hadden gezegd tegen onze zoon van 8 niets te zeggen, heeft het dus wel tegen de juf vertelt. Nu was hij vorige week bij een vriendje wezen spelen en daar had hij het ook vertelt. De moeder van hem hield mij vanmorgen aan op school en vertelde dat. Wat moet ik doen?

Een wanhopige moeder

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is lastig voor jouw zoon dat hem iets is vertelt waarmee hij als het geheim door moet lopen. Iets wat erg veel indruk op hem maakt, zorgt ook dat hij het kwijt moet en wil delen met iemand anders. Je kunt aan de mensen die het weten vragen of ze het niet willen verspreiden. Mogelijk kun je met een aantal mensen die je erg vertrouwd, delen wat er is en vragen of ze mee in de gaten houden dat een ander niet met jouw informatie aan de haal gaat en er nog meer cowboyverhalen van gaat maken. De kunst is aan te voelen wat je wel kwijt kunt en wat je niet bekend wil maken. Mogelijk kan de leraar in de klas daarin ook een rol spelen. Heel veel wijsheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100