migrene bij kinderen bestaat dat ?

heb een zoon van 12 jaar iedere week blijft wel een keer thuis van school omdat hij hoofdpijn heeft en misselijk is

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, migraine komt ook bij kinderen voor. Maar weet je wel zeker dat de hoofdpijn niet door spanningen komt. Misschien wordt je zoon gepest op school en heeft hij hier last van. Ga eens een gesprek met je zoon aan, komt daar geen oorzaak uit, ga dan eens met je zoon naar de huisarts om de oorzaak te laten onderzoeken.

Bronnen:
http://www.kinderneurologie.eu/ziektebeeld...

Nou, en óf dat bestaat! Ik kreeg het zelf op zesjarige leeftijd voor het eerst en er kwam nota bene een kinderarts voor aan huis, want het was vreselijk. Vanaf toen heb ik het met grote regelmaat gehad met op twaalfjarige leeftijd het trieste hoogtepunt van alle ellende. Ik had het elke week en moest dan ontelbare keren overgeven, kon niets verdragen en was echt doodziek. Het was bij mij duidelijk stressgerelateerd. Bekijk eens goed of je kind zich ergens zorgen om maakt. Heel veel sterkte met hem, arm kind!

Iedereen kan wel eens hoofdpijn hebben, maar een 12 jarige die iedere week thuis moet blijven... Ik raad je aan naar de huisarts te gaan en hem goed te laten onderzoeken, het is beter te weten wat er aan de hand is, dan te denken het zou dit of dat kunnen zijn. Misschien is het wel iets heel anders met hoofdpijn en misselijk als bijwerking, gewoon na laten kijken door de huisarts. Toegevoegd na 47 seconden: Ja migraine bestaat, maar je wilt het zeker weten, dus naar de huisarts!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100