Hoe kom ik binnen een week van mijn blauwe plekken af zonder make-up? ( ben een jongen )

Mijn ouders zijn gescheiden iknwoon bij mijn moeder en nu ben ik 2 weken bij mijn vader. Heb gren zin om uit te leggen hoe ik eraan kom, maar als mijn moeder me over een week zo ziet, denkt ze dalijk dat mijn vader me mishandeld ofzo! Aub alleen antwoorden hoe ik er vanaf kom, en niet dingen als vertel je moeder hoe je eraan komt. En ik wil ze laten verdwijnen in een week, niet verbergen ofzo

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel zachtjes masseren met een van de al eerder genoemde zalven, dan zijn de plekken het snelst weg. Masseren versterkt de lokale doorbloeding waardoor de restjes (die je ziet doorschemeren als een blauwe plek) sneller weg kunnen zijn.

Je kan Arnica zalf gebruiken. Zal het iets versnellen. Meer info: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/32511-blauwe-plekken-of-bloeduitstortingen-sneller-genezen.html

Zorg ervoor dat je voldoende vitamine C binnenkrijgt! Toegevoegd na 8 minuten: Dus vergeet de snackbar en junkfood maar zorg voor goede voeding. Met voldoende vitamines en mineralen in je lichaam zal de bloeduitstorting, wat het feitelijk is, zich sneller herstellen. En dat benodigde gehalte aan vitamine en mineralen zit doorgaans niet in junkfood. Dus: eet gezond. Spirulina tabletjes zijn heel natuurlijk en kunnen je helpen. Te koop bij de drogist.

Koop bij de apotheek een tube Hirudoid,dit werkt heel goed tegen bloeduitstortingen en ben je er binnen een week vanaf,vaak nog sneller.

Met arniflor , te koop bij de drogist, ben je er in ongeveer 2 dagen vanaf.

Ik heb wel eens gehoord ananassap drinken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100