is dit gevraarlijk (zie uitleg)

Een paar kinderen van onze school doen nep flauwvallen ze vallen we echt flauw maar ze gaan 2 minuten heel snel ademen en dan heel hard op hun dum blazen hierbij vallen ze flauw is dit gevaarlijk en wat zijn de nadelen ze doen dit vaak bij toetsen (ik doe het niet)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, je kan milde tot ernstige hersenbeschadiging oplopen en in het uiterste geval overlijden.

Heel gevaarlijk, laat die kinderen er z.s.m. stoppen!

Dit is zeer gevaarlijk! Door dit te doen zorgen ze ervoor dat er tijdelijk een zuurstof tekort in het bloed ontstaat waardoor ze flauwvallen. Dit is erg ongezond! Ik zou een docent inschakelen want dit is niet zonder risico's!

T'zal wel ni gezond zijn eh! Waarschijnlijk kan het na vaak gebruiken hersen schade, misselijkheid, maagpijn enzo vertonen. Let op probeer dit niet! Je blaast op je duim daar door ben je je bewustheid kwijt als je dit blijft doen zal er missien iets in je brein knappen enzo.En dan zit je ermee!!! NIET PROBEREN!!! ;)

Bronnen:
www.medisch.com

Als je dit echt vaak doet, krijg je wel schade in je lichaam. Dit is minimaal na één keertje, maar dus sowieso is het af te raden na één keer!

Ze kunnen niet alleen schade oplopen zoals bovenstaande is beschreven, maar door het flauwvallen kunnen ze ook verwondingen oplopen als ze bijv tegen een tafel of stoel vallen.

Het is nooit bewezen dat je hier ernstige blijvende schade van kan oplopen.

je word er half gehandicapt van, het is heel slecht als je dat doet, er is wel nooit wat tegen bewezen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100