Heeft de olie in de aarde niet een doel op zich en broed er ondergronds niet een nog groter probleem dan de zee die volstroomt? Hoop het niet!

Waarmee word die ruimte opgevuld waar olie nu zo snel wegstroomt? Gaat de aarde niet echt van binnen kapot met olie oppompen? Hoop dat dit geen domme vraag is, maar een goeie!
Door de druk van temperatuur in aarde ontstaan belletjes in de olie die lichter is dan grondwater en daarom omhoog wilt, maar kan kunstmatig omhoog pompen geen kwaad dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja. Het kan zeker kwaad. Dankzij de aardgas en olie boringen hebben we in Drenthe en Groningen aardbevingen. Grond verzakkingen ed zijn ook regelmatige gebeurtenissen. Maar een functie heeft het niet; Het is plantaardig afval wat onder druk tijd en temperatuur tot olie en gas is omgezet. Het is nu een laag in poreus gesteente of als laag aanwezig.

Natuurlijk bronnen hebben op zich geen doel. Ze zijn er gewoon. De aarde zal er ook echt niet van stuk gaan. Het kan natuurlijk wel dat de grond er boven meer of minder inzakt. In de Waddenzee gebeurt dat nu al, door de gasboringen.

Volgens een nieuw onderzoek kan het geen kwaad, olie wordt namelijk door de aarde aangemaakt en is geen fossiele brandstof, olie zal altijd opnieuw aangemaakt worden! (en wij maar extra betalen omdat t bijna op is!)

Bronnen:
http://weeswaakzaam.punt.nl/?id=423226&r=1...

Ja het is een groot probleem. Ik denk dat je deze link even helemaal moet kijken zodat je begrijpt dat het ernstig is. Ik vraag me dan ook af wanneer men eens wakker gaat worden?

Eigenlijkzou het het beste zijn, om alles wat we uit de aarde halen en waar dan lege ruimtes onstaan aan te vullen met onschuldige restafval,waar wij er zo veel van hebben, maar dat wel te kostbaar zijn.

Volgens mij zorgt olie ervoor dat de beweging tussen de mantel van de aarde en de bewegende aardplaten soepel kunnen bewegen En dat het water waar de aarde

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100