waarom is de waterkraan laten stromen waterverspilling als water hergebruikt wordt?

Er wordt vaak gezegt dat de kraan laten stromen waterverspilling is terwijl het water via het riool naar een waterzuiveringsplant gaat en daar schoongemaakt wordt voor hergebruik en opnieuw de waterleiding ingevoerd, waarom noemen we het verspillen als het hergebruikt wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Juist daarom het water dat je weg laat lopen is al schoon en als het eerst weer gereinigd moeten worden is dat verspilling. Daarnaast is de laatste jaren water schaarser aan het worden.

zelfde reden waarom je betaald voor water. je zegt het zelf al, het gaat naar de waterzuivering, daar betaal je voor. Daarom noemen ze het verspilling. waterverspilling kost extra geld

Alles wat ongebruikt bij het afval gaat is verspilling. Als je brood koopt en je gooit het (ongebruikt) bij het afval, dan is dat verspilling. Als je nieuwe kleding koopt en je gooit die (ongebruikt) bij het afval, dan is dat verspilling. Als je drinkwater (ongebruikt) het riool in laat lopen, dan is dat ook verspilling. Al die tijd dat ik hier antwoord aan het geven ben is eigenlijk ook (tijd)verspilling.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100