Ben voorstander van driehoek groene zeep voor de schoonmaak. Hedendaagse hulp weigert dit te gebruiken, wenst vloeibare 'allesreiniger'. Wattedoen?

Welke argumenten kan ik gebruiken ter overtuiging, moet met garde kloppen in emmer heet water, is te moeilijk... en onbekend vooral. Het is niet alleen goedkoop, maar vooral goed voor het milieu. Hoe dit aan te pakken?
https://www.google.nl/search?q=driehoek+harde+zeep&biw=838&bih=445&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZjruO6crQAhVI2RoKHVLuBQgQ_AUICCgB#tbm=isch&q=driehoek+zachte+zeep+groene+zeep&imgdii=rQQyJBYaabjhgM%3A%3BrQQyJBYaabjhgM%3A%3BwIiGPVXeTUdfLM%3A&imgrc=rQQyJBYaabjhgM%3A

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een paar argumenten: Het zijn jouw spullen in jouw huis, dus jij mag beslissen waar deze spullen mee worden schoongemaakt. De Driehoekzeep is het minst slechts voor het milieu. Jij betaalt het schoonmaakmiddel, dus jij mag beslissen dat voor de goedkoopste manier wordt gekozen. Al zou de allesreiniger goedkoper zijn, dat maakt niet uit, dan moet men jou daar eerst van overtuigen. De nostalgische geur van Driehoekzeep doet jou aan vroegere tijden denken (bv je jeugd of aan je moeder. Daar wordt jij vrolijk en gelukkig van en dat is heel goed voor jouw gezondheid. Toegevoegd na 5 minuten: Het gebruik van Driehoek groene zeep hoort bij jouw levensstijl.De groene, de milieuvriendelijke en zo heerlijke geurende zachte zeep. http://frugal-levensstijl.blogspot.nl/2011/05/driehoek-groene-zeep.html Toegevoegd na 2 uur: daar wordt jij vrolijk van = word zonder t

Bronnen:
http://frugal-levensstijl.blogspot.nl/2011...
http://www.huisvlijt.com/2016/07/groene-zeep.html

De vloeibare zeep-variant is prima bruikbaar als allesreiniger. Alleen voor vette handen (automonteurs) en vette kragen van overhemden is het niet handig, daarvoor gebruik je beter de stevige groene zeep. In verhouding is de vloeibare groene zeep wel duurder. Ik maak dus ook wel eens zelf een sopje van de stevige groene zeep (dat gelei-spul). Neem een lege fles, doe daar een klont groene zeep in, half vullen met water en schudden. Makkelijker dan opkloppen met een garde en je hebt een fles allesreiniger waaruit je gewoon een scheut in een teiltje water kunt doen. Wat je niet gebruikt laat je in de fles staan en vul je gewoon volgende keer weer aan. Het makkelijkste is een fles met grote opening en een handvat. Bijvoorbeeld van wasverzachter. Voor kleinere hoeveelheden kan het ook gewoon in een lege jampot. Om de hh-hulp op weg te helpen kun je eerst zelf het spul aanmaken, dan een keer klaarzetten met klont zeep erin, wat ze zelf moet aanvullen met water en schudden en dan kan ze het daarna gewoon zelf, als ze eenmaal gezien heeft wat de verhouding zeep-water ongeveer is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100