Wat wordt de brandstof van de toekomst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waterstof. Is het meest voorhanden.

Kernenergie (fusie) en waterstof (maar waterstof moet als het ware eerst "opgeladen" worden).

wind en zonne energie

Energie uit gewassen zoals o.a. Maïs

Ik denk niet dat er EEN echte brandstof van de toekomst is...hoever wil je vooruit kijken? electriciteit zal in eerste instantie een belangrijke 'brandstof 'worden Hoewel we voorlopig nog niet zonder fossiele brandstoffen kunnen, gaan we steeds meer gebruik maken van alternatieven ( afval, biomassa, zonne en wind energie etc.) om electriciteit op te wekken. Een electrisch aangedreven voertuig heeft over het algemeen een hoger rendement dan een voertuig met een verbrandingsmotor. Branstofcellen( en dus waterstof) zullen ook een belangrijke rol gaan spelen om energie op te slaan en om te zetten. Door hogere rendementen en minder gebruik van fossiele brandstoffen kunnen we het nog even uitzingen. Ik verwacht ook dat er zonnecellen zullen komen die veel meer energie kunnen opwekken dan nu het geval is. In combinatie met met brandstofcellen als opslagmedium kan dat de idelale energiebron/ brandstof worden. In de verre toekomst wordt kernfusie wellicht reeel, maar dit zal nog lang op zich laten wachten.

Kernenergie. Probleem is dat de afvalstoffen nog niet lekker afgevoerd worden kunnen, maar er kan enorme hoeveelheid energie mee opgewekt worden en dat hebben we nodig. En op 2. Wind-, zonne- en waterenergie. Voordeel is dat de bron niet uitgeput raakt, maar we kunnen er nooit genoeg energie uit halen voor ons verbruik.

Waterstof-, kern-. zonne- en windenergie, afhankelijk van de ligging en de geografische omstandigheden van het land.

zonne-energie, kijk de documentaire van Tegenlicht maar eens, in de url. Erg interessant, voor degene die even niks te doen heeft.

Waterstof

Jij Menskracht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100