Wat verbruikt meer water, 15 minuten in bad of 15 minuten onder de douche?

Scheelt het veel of valt het wel mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

dat hangt er vanaf hoeveel water je in het bad doet. Bij een normaal gevuld bad verbruik je meer water dan bij een normale douche. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.rijkerleven.com/comments.php?l=NL&tipid=112 Neem een douche in plaats van een bad. Het waterverbruik bij een 5 minuten durende douche is gemiddeld 55 liter. Het gemiddelde waterverbruik bij een bad is 110 liter. Als jij dus 15 minuten zou douchen, dan kan je beter een bad nemen. Maar 15 minuten douchen is dan ook wel erg veel meer dan een gemiddelde douche..

Dat ligt eraan hoelang je erover doet om het bad te laten volstromen. 15 minuten douchen of 15 minuten het bad laten vollopen is hetzelfde.

Als je de douchkraan 15 minuten aanzet en de badkraan 15 minuten maakt het niet echt uit, maar is je bad in 15 minuten vol? of moet jij jezelf na het bedderen niet nog afspoelen? Dat zijn de verschillen, het maak niet uit hoe lang je in bad zit maar de tijd dat de kraan openstaat. Al zit je 2 uur in bad.

15 min. douchen, dat komt doordat als je doucht het water door blijft 'stromen', in een bad is het zo dat als het gevuld is doe je er geen water meer bij.. Dus het 15 minuten douchen verbruikt meer water

Hele mooie vraag. Dit kan niet beantwoord worden helaas. Aangezien je niet laat weten hoeveel liter warm water je cv- ketel of geiser per minuut geeft en je ook niet laat weten wat voor een bad het is 60l of 80l misschien een twee persoonsbad is dit allemaal gissen. Maar goed:)) heb je een 60liter bad duur dat 10minuten om vol te laten lopen als je een lichte cv ketel heb is in bad gaan goedkoper maar je spoelt je bad ook nog schoon en dat telt ook weer mee. Gis werk Toegevoegd na 2 minuten: Zonder het type ketel en het bad kan niemand hier iets mee. Mvg van een installateur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100