Is het normaal om als 13 jarige een krantenwijk van 600 kranten te bezorgen op dinsdag?

Dus in 1 dag 600 kranten verzorgen voor 6,95?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet iedereen heeft op zijn 13de al een baantje, dus in die zin is het niet doorsnee dat je zo'n krantenwijk had ( je bent inmiddels gestopt schreef je). Van een krantenwijk wordt je echter ook niet slechter. je verdient je eerste geld. als je 3,5 uur doet over de wijk zit je op een kleine twee euro per uur ( bruto=netto omdat je hoogstwaarschijnlijk nog geen belasting hoeft te betalen). dat is best een leuk uurloon voor jouw leeftijd. Als je nog wat sneller werkt, gaat het uurloon zelfs nog omhoog. Verder krijg je door een krantenwijk gratis de nodige beweging en het is nog goed voor je karakter ook. niet voor niks bestaat de uitdrukking "van krantenjongen tot miljonair". Je wordt een doorzetter van het hebben van een krantenwijkje.

Ligt aan de verte van je wijk, als het dichtbij is ben je minder tijd kwijt, en tijd is geld. je moet per uur rekenen, hoelang werk je eraan?

ja dat vind ik normaal, 200 huizen per uur, 3 uur lang. dat is 2,25 per uur. ik krijg als 17 jarige slechts een halve euro meer(als de belasting er af is)

Voor een 13-jarig is het niet gek.. Als ik naga wat het minimum loon met aftrek van belastingen zijn per uur, is het niet gek. Daarnaast; wat is normaal; jij hebt de baan geaccepteerd. Je kunt ook een andere wijk nemen of een folderwijk, alleen levert dat niet veel meer op sinds de folders geseald zijn.

Ja is normaal. Wees blij dat je mag van je ouders. Ik mocht niks en moest het doen met m'n zakgeld. Was minder dan jij voor je krantenwijk krijgt. Misschien mag je (wettelijk gezien) nog een krantenwijk erbij nemen, heb je dubbel zoveel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100