Is het strafbaar om naar seks te kijken tussen dier en mens?

aangezien het wel strafbaar is om het te doen(wat ik overigens heel goed vind)... is het ook strafbaar om het te kijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sinds dit jaar is het in bezit hebben van dierenporno strafbaar. Er zijn wel situaties denkbaar waarbij je wel kijkt, maar niet in bezit bent van de beelden, maar over het algemeen zal de kijker ook de bezitter zijn en daarmee strafbaar zijn. Toegevoegd na 5 minuten: Even het bijbehorende artikel in het wetboek van strafrecht opgezocht: Artikel 254a 1. Met gevangenisstraf van ten hoogste zes maanden of geldboete van de derde categorie wordt gestraft degene die een afbeelding – of een gegevensdrager, bevattende een afbeelding – van een ontuchtige handeling, waarbij een mens en een dier zijn betrokken of schijnbaar zijn betrokken, verspreidt, openlijk tentoonstelt, vervaardigt, invoert, doorvoert, uitvoert of in bezit heeft. 2. Met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de vierde categorie wordt gestraft degene die van het plegen van een van de misdrijven, omschreven in het eerste lid, een beroep of een gewoonte maakt.

Bronnen:
http://wetten.overheid.nl/zoeken_op/BWBR00...

Jammergenoeg niet! Ik zou het verbieden, sick fucks die daar naar kijken! Die dieren hebben geen keus, jij wel om het te kijken of niet!

ja dat is strafbaar..hoe meer mensen erna kijken hoe meer producenten van dit soort walgelijke films dieren misbruiken om de consument tevreden te stellen

het is niet strafbaar om er naar te kijken, maar wel strafbaar als je het echt met dieren gaat doen( mensen die dat doen die sporen uiteraard niet.) Toegevoegd na 1 dag: de wet heeft "nog niet" verboden om sex met een eend of een schaap te hebben, wel met paarden of honden enzo... wat uiterlijk nog altijd heel walgelijk blijft als je het met een dier doet of het kijken naar dierensex...einde discussie!!

In de uiterst gevoelige film Ballad of Narayama van Ballad of Narayama van Shohei Imamura, komt een scene voor waarin een dorpsjongen zij keeshond neukt. Die scene is zeker niet banaal of schokkend. En of de jongen sport weet ik niet. In een moderne versie zou hij waarschijnlijk een breezersletje hebben genomen. Eevenals griekse herdersjongens, die een halfjaar op de bergweides doorbrengen hun eigen schapen neuken. Ik vind de opwinding van sommigen erg modieus. Natuurlijk moet het maken van films die gericht zijn op dierenseks verboden worden, maar wie heeft zo'n film wel eens gezien, of is dit weer een geval van de Groot Moeftie verbiedt een boek van Salman Rushdie,dat hij nog nooit gelezen heeft?

niet strafbaar wel ziekelijk ik wil het liever niet zien als het beste paard van stal ruipt op een bloed mooie bosnimf (bah)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100