Waarom hebben de grootste criminelen en misdadigers altijd de beste en vooral bekendste advocaten ?

en vooral hoe betalen ze dat ? Het viel me op bij een recente zaak van een dodelijke klap die een Amsterdamse taxichauffeur heeft gegeven deze weer wordt verdedigd door advocaat Knoops.

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat de beste advocaten het zien als een soort reclame en het dus goedkoper doen voor de grote criminelen.

Tja...er zijn van die advocaten die het geld belangrijker vinden dat het recht. En criminelen betalen met geld uit het criminele circuit. En dat neemt Knoops dan aan. Zegt dus genoeg over hem. Een soort van legale heling, in feite. Het recht is hier allang de deur uit...erg lang geleden al. Dus erger u niet, verwonder u slechts. Groetjes.

Bekende advocaten zoeken ook zaken die veel in het nieuws zijn (gratis reclame) en soms hebben criminelen veel geld, wat na de kaalplukactie afgelopen is. Wat ik veel erger vind, is dat als de dure en slimme advocaat zo een gast vrij krijgt, meestal door procedurefouten oid., gaan ze kapitalen schadevergoeding eisen en betalen wij, brave hardwerkende Nederlanders , zowel de advocaat als de toekostige luxe die de crimineel zich door deze "schadevergoeding" kan permitteren. Bij het volgende misdrijf kan hij eventueel de dure advocaat dan gewoon uit "eigen" middelen betalen. En zo wordt je dan "topcrimineel " alhoewel ik "bottomcrimineel" een betere term zou vinden. Omdat ik geen topcrimineel ben kan ik me geen dure advocaat permitteren die mij verdedigt tegen bovengenoemden als die zich beledigd voelen. vandaar de volgende verklaring, alles in dit antwoord moet gezien worden als een weergave van de persoonlijke mening van de beantwoorder van deze vraag. Ook kunnen (top)criminelen aan deze tekst geen rechten ontlenen. Onder voorbehoud van alle rechten: bastanovum.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100