Is er een letselschade-advocaat (voor burgers) specifiek gericht op Defensie?

het zit als volgt;
2,5 jaar geleden ben ik geschept door een militair voertuig.
Fiets total loss en ik ook flink in de kreukels, met letsel wat tot op de dag van vandaag problemen geeft. Schuld is overigens meteen erkend.

Nu blijkt Defensie een enorm moeilijke tegenpartij; op de één of andere manier krijgen ze het voor elkaar om rapporten van de fysio, huisarts en dergelijke naast zich neer te leggen en niet aan te gaan.
Ook worden er behoorlijk veel fouten gemaakt; regels in het journaal van huisarts die verdwenen zijn, defensie die verouderde info op blijft bij de verkeerde chirurg, uitslagen van lichamelijke onderzoeken die nooit hebben plaats gevonden, etc. Een mooi zooitje.

Nu lijkt het er zo langzamerhand op dat mijn advocaat het 'niet aankan'. Ze praat met de adviseurs van tegenpartij mee, ziet dingen over het hoofd, dat soort zaken. Wat resulteert in de conclusie dat ik maar tot januari vorig jaar klachten heb gehad..
Ik heb wel gezocht en er zijn letselschade-advocaten voor Defensie, maar dan wel voor militair personeel, en niet voor burgers.
Heeft iemand ervaringen of een idee om hieruit te komen?
alvast bedankt,
LTK

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je het al op Google opgezocht? Als ik zoek komt er meteen eentje naar boven. Het is niet eenvoudig om een letseladvocaat te vinden die ervaring heeft met defensiezaken, die zijn er maar weinig. Je moet dus gewoon zoeken op advocaat defensie en dan kom je bijvoorbeeld bij Dolderman Advocaten uit. Die advocaten kennen het militairrecht zo te zien goed, want ze treden ook op voor militairen. Leg gewoon je verhaal uit en vraag wat er mogelijk is.

Bronnen:
http://goo.gl/LsjSuF

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100