Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Ja dat mag, alleen moet je het wel aangeven en toestemming krijgen van de uwv en het onthoud je niet van de verplichting tot solliciteren!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Alleen als dat geen sollicitatie-activiteiten belemmert. Want het proberen betaald werk te krijgen heeft voorrang op vrijwilligerswerk. Gaat het om weekend- of avondklussen, dan is er sowieso geen bezwaar. Is het overdag op werkdagen, dan moet je het even overleggen met het UWV.
(Lees meer...)
Amadea
9 jaar geleden
JA dat mag tenzij het uw sollicitatiplicht in de weg staat maar daartegen werkt het juist mee voor u omdat u laat zien dat u wel wil werken maar dat er op dat moment niks is en door vrijwillegers werk te doen wordt het zelfs toegejuicht .......................
En wie weet komt u met het vrijwillegerswerk wel iemand tegen die u juist in dienst wil nemen , je weet het nooit hoe de bal rolt !
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding