Hoe is het mogelijk dat Sait van Altijdgeslaagd.nl nog niet is opgepakt?

De meeste mensen kennen hem wel.
Said van Altijdgeslaagd.nl.
Deze man laat je 100% slagen voor 180 euro voor je autotheorie en heeft nu ook al zijn eigen rijschool. Hij heeft meerdere malen verteld op facebook/youtube dat hij fraudeert en laat graag aan iedereen zien dat zijn ''studenten'' een gevaar op de weg zijn.
Hij heeft een aantal invallen gehad in zijn huis maar er is niks te vinden waar het op kan wijzen dat hij ''fraudeert''.

Nu is mijn vraag.. Hoe kan dit?
Hoezo komt hij er mee weg?
Hij heeft het zelfs toegegeven dat hij fraudeert (meerdere malen)
Ik weet dat hij meerdere keren is opgepakt, maar voor een bepaalde periode.. aan gebrek aan bewijs.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Frauderen met je theorie gaat niet. Dit wordt namelijk niet afgenomen door deze meneer zelf, maar in een ruimte van het CBR. Er lopen mensen langs met apparatuur die scannen of je bijvoorbeeld een mobieltje bij je hebt en ze kijken of je niet afkijkt. Soms hebben ze zelfs poortjes waar je eerst doorheen moet. Ze zijn daar de laatste tijd erg streng in geworden. Als je echt probeert de boel te flessen wordt de politie er bij gehaald. Ook een praktijk examen wordt niet door deze meneer afgenomen, maar door een examinator van het CBR. In theorie zou het natuurlijk kunnen dat hij zo'n examinator in zijn zak heeft en dat daardoor iedereen slaagt. Maar dat is onwaarschijnlijk omdat deze examinatoren ook onder controle staat. Als er een rijschool is dat een erg hoog slagingspercentage heeft dan wordt dat onder de loep genomen. Ook is het van tevoren niet bekend welke examinator je krijgt bij het examen.

Het lijkt me een beetje een sterk verhaal ; nou ,beetje. Gewoon onzin eigenlijk. Hoe beroerd , onorthodox, of intensief zo'n man ook les geeft, theorie en praktijkexamens doe je nog altijd via het CBR en een onafhankelijk examinator, dus als leerlingen willen slagen, zullen ze er toch echt zelf iets van moeten bakken. Dat hij BEWEERT examenvragen te hebben gekocht wil nog niet zeggen dat het waar is ; in bepaalde kringen is het nu eenmaal schijnbaar bon ton om te pronken met verondersteld wangedrag. En examens zijn zo random, dat zelfs de afnemers bij wijze van spreken op het moment dat het examen gaat lopen de precieze vragen en de volgorde niet (hoeven te) weten. Wat hij feitelijk doet is mensen oplichten door ze SUGGESTIE te wekken dat hij inside informatie heeft, en blijkbaar zijn er al zoveel Nederlanders gedaald tot het niveau daar geen been in te zien, dat ze hem betalen voor zijn ' slaaggarantie' . Die kan hij overigens wel geven ; zijn trainingen zijn zeer, zeer intensief en de stof heeft nauwelijks tijd om goed in te zakken voor het examen (waardoor het maar de vraag is of de kennis langer dan tot net na het examen blijft hangen), en wie toch zakt kan gewoon nog een keer. De prijs blijft hetzelfde. De vraag is echter of dat ook echt strafbaar is, omdat de onzin er zo duidelijk bovenop ligt, en je eventueel wel een herkansing krijgt zodat 100 % slagen ook echt 100 % slagen is. Daar is het laatste woord nog niet over gezegd. Hem op grond van overduidelijke leugens oppakken betekent in de praktijk dat je, bijvoorbeeld, het hele kwakzalvercircuit ook wel achter de tralies kunt gooien. Je moet mensen ook het recht gunnen opgelicht te WILLEN worden. Hij is in augustus wel opgepakt, maar niet vanwege deze praktijken maar omdat het sowieso een eng mannetje is met hele foute denkbeelden, waarvan er hopelijk enkele wel genoeg zijn om hem van de straat te vegen. Daar is op dit moment nog niet zo veel over te vinden. En anders maar gewoon hopen dat een van zijn ex-leerlingen hem ooit voor de wielen krijgt. Maar voor zijn grote mond en wilde praatjes rondom zijn aanpak van theorieles geven lijkt het me schier onmogelijk hem te vervolgen. Daarvoor zal eerst moeten blijken dat wat hij zegt op feiten berust, en dar lijkt het niet erg op. Hij zou, bijvoorbeeld -voor een andere doelgroep- ook kunnen beweren dat hij de antwoorden van Gene Zijde doorkrijgt of helderziend is. Als daar mensen in tuinen, kunnen ze hem ook niet zomaar vervolgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100