heeft iran het recht om kernenergie te maken voor een goede doel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind van wel.Zelfs al willen ze een bom maken,vind ik niet dat ze dat mogen verbieden.Waarom mogen andere landen wel van zulke vernietigingswapens hebben,en iran niet.Of het verstandig is,dat is weer een andere vraag.Dan is mijn antwoord duidelijk NEE.Ik zie iran ervoor aan,deze bommen dan ook in te zetten.Het is toch een fanatiek volkje daarin iran.En dan bedoel ik die idioten die daar aan de macht zijn.

Elk land heeft 'het recht' om zijn energie op te wekken op de manier die het het land goed dunkt.

als het echt voor opwekking van electriciteit is ja

Ja,dat heeft het zeker.Tenminste als de rest van de wereld het ook als goed doel beschouwt,dwz niet om kernwapens te fabriceren.

ja dat recht heeft het. Veel oorlogen ontstaan omdat het ene land het andere land bepaalde techonologie verbiedt. Heeft te maken met soevereiniteit. (zelfbeschikkingsrecht)

Ja dat recht hebben ze, en ze gebruiken het om mee te mogen praten met de groten der aarde... Ik geef ze helemaal gelijk... Ook Iran... (Trouwens het komt door een Nederlander op de Universiteit van Eindhoven in de 80er jaren, dat Iran nu een atoombom kan maken: is toch een saillant detail)

Ja, hoewel ik liever zou zien dat ze zonne-energie zouden toepassen. Maar dat geldt wat mij betreft, overal. Als kernenergie in verkeerde handen komt, kan dat het einde van de wereld betekenen. Maar de Iranese geleerden zullen toch niet denken dat er voor alle moslims 44 maagden in de hemel klaarstaan? We moeten vertrouwen hebben. Ook in de westerse landen kan een dwaas opstaan. Lees eens van Harry Mulisch ""De Knop"".

Iran en goeie doelen dat gaat niet samen .

Ja dat recht hebben zij. Alleen veel landen geloven het niet, omdat er regelmatig raketproeven worden gehouden, en die kunnen de andere landen bereiken, en dat geeft een heel onveilig gevoel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100