Scheermesjes besteld van X3Tec. Ik niks heb ontvangen. Nu krijg ik een rekening van €13,90. Hoe los ik dit op?

Ik heb voor alleen €3,90 verzenden scheermesjes van X3tec besteld en deze heb ik nooit ontvangen. Ook heb ik nooit een brief ontvangen van een betaling. Nu krijg ik vandaag (5 maanden later) een brief opgestuurd die me verplicht €13,90 (verzendkosten+€10,- herrineringskosten) te betalen en anders komt er €40,- bij als ik niet betaal. Nou zou ik deze kosten niet willen betalen aangezien ik niks heb ontvangen en ook geen herinnering. Hoe los ik dit op en voorkom ik een betaling?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het begint natuurlijk met het contact leggen met de verzender. De meeste internetwinkels hebben een regeling voor dit soort zaken. Ook degene die het bij u afgeleverd heeft -of niet- gaat hier iets van vinden. Dus...contact leggen met de verkoper.

Als je niets ontvangen hebt, heb je ook niet kunnen tekenen voor ontvangst. Schrijf, bel of mail betreffend bedrijf dat je niet akkoord kunt gaan omdat je niets ontvangen hebt, en ook nooit voor ontvangst hebt kunnen tekenen. Laat hen maar aantonen dat jij het bestelde wél ontvangen hebt.

Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, deze direct inschakelen . Courlex is een welberucht bedrijf. een kleine zoek op het internet geeft al aan dat je niet de enige bent. Deze heren balanceren op het randje van de wet, maar een dreigende brief van een advocaat doet wonderen. Persoonlijk zou ik liever het dubbele aan een advocaat betalen dan ook maar 1cent aan dit soort volk.

Even bellen/mailen naar de verkoper en duidelijk maken dat u niks hebt ontvangen en dus ook niet van plan bent te betalen. Als zij per se dat geld willen hebben, zullen zij er een zaak van moeten maken, wat ze écht niet gaan doen als je het bedrag bekijkt en wat zij kunnen aanvoeren als bewijs. Het beste is, niet bang zijn. Ik heb al vaker dit soort oplichters te woord gestaan, ze blaffen vaak en bijten zelden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100