mag je vloer chef je belasting papieren na controleren zonder je toesteming

als je je belasting papieren bij de salaris administratie weg legt mag je vloer chef dan achter je rug om naar de salaris administratie om je gegevens na te kijken voor je medicijn gebruik ??

Weet jij het antwoord?

/2500

nee. Dat zijn persoonlijke gegevens waar hij absoluut niets mee te maken heeft

Nee dat is vertrouwelijke informatie.

Ik begrijp niet helemaal wat de salarisadministratie van je werkgever met je medicijngebruik te maken heeft, dat hoeven ze namelijk normaal gesproken niet te weten lijkt me. Maar om op je vraag terug te komen, als je salarisadministrateur er eigenlijk al niets mee te maken heeft, dan moet je vloerbaas er helemaal vanaf blijven. Ook zie ik overigens niet hoe dit iets met belasting te maken heeft.

Nee natuurlijk mag hij dit niet! Hij mag nooit zonder toestemming in jouw privegegevens kijken zeker geen dingen die hem niet aangaan! Hij zal altijd vooraf toestemming aan jou moeten vragen en dan nog...........dit gaat hem helemaal niets aan!!! Dit is pure schending van je privacy!

Nee, dat mag hij so wie so niet. Hij mag niet zonder jou toestemming in je paperassen snuffelen. Denk aan de pravecy-wetgeving.

Neen , natuurlijk mag dat niet. De salarisadministratie is dan ook zwaar inovertreding als ze dat uberhaubt toe laten. Zij mogen aan derder sowieso geen inzage geven zonder toestemming van jou. Die chef zelf zou de vloer zelf ook eens van zeer dichtbij moeten zien, maar dat is een persoonlijke mening. Mocht hij dit doen om inzicht in jouw medicijngebruik te krijgen , dan schendt hij ook nog eens je medische integriteit. Dat is zo mogelijk een nog zwaarder vergrijp. Aanpakken die gast EN de sal. administratie. Wellicht kun je overwegen een ander de aangifte te laten doen. Veel te veel private info belandt door aangifte-invullers op de straat. Zij zouden standaard een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen EN naleven, op straffe van een flinke dwangsom en een substantiele schadevergoeding aan betrokkene.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100