Is thuis in je eigen achtertuin naakt zonnen verboden?

Ervan uitgaande dat er vanaf straatzijde(n) geen zicht op is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aanstootgevend gedrag is verboden. En naakt zijn, waar andere mensen je kunnen zien, is daarom niet toegestaan. Maar als jij in je eigen, afgeschermde tuin ligt, en mensen zouden er moeite voor moeten doen om in je tuin te kijken, dan is er niets aan de hand, dus niet verboden. Onze buurvrouw lag ook altijd topless, maar wij zagen dat hoogstens als we boven iets uit het raam uitklopten. Met mooi weer, klopten we dus maar niets uit. Leven en laten leven toch?

Nee, dat is niet verboden :) het is jouw huis, je woont niet langs een snelweg oid waar iedereen je ziet, gewoon doen dus. Toegevoegd na 2 minuten: Bedenk wel of je huizen of flats tegenover je tuin hebt staan die jouw tuin kunnen zien uit hun raam. Toegevoegd na 21 minuten: En vergeet de eventuele medebewoners niet...

Dit is enkel toegelaten als u 100 % privé zit. Dat men u van geen enkele kant kan zien, dus ook de buren niet bv vanuit hun bovenverdieping.

Dit is alleen toegestaan, wanneer dat vanaf de openbare weg en naast gelegen ( private ) terreinen/percelen niet te zien is. Maar gezien deze zomerse temperaturen zou ik wel een jas aanhouden ;)

pas op voor vliegtuig etc ze kunnen tegenwoordig hele goede foto's maken! Maar ja het is niet verboden zolang niemand jou kan zien!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100