Hier (zie link) staat dat je verzekerd bent als je op marktplaats iets koopt en via Paypal betaald. Is dat zo?

http://link.marktplaats.nl/568422819

Toegevoegd na 5 dagen:
Moeilijk... Geen idee wie er nu echt gelijk heeft :).

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat is zo. Alles wat daar staat klopt :) Toegevoegd na 12 minuten: Je hebt niks aan mijn antwoord zonder bron. En die doet het niet via mijn telefoon zie ik,.sorry. Ik kan alleen zeggen.dat paypal betrouwbaar is Toegevoegd na 5 dagen: Na jou toevoeging: makkelijk zat, bij twijfel gewoon niet doen. Gaat om veel geld.

Ja. Daarom is het raadzaam om iets via marktplaats te kopen om met Paypal te betalen. Toegevoegd na 4 minuten: Ik heb de advertentie bekeken. Je zou jezelf kunnen afvragen waarom zo een nieuwe telefoon zo goedkoop is... ( nieuw kost zo een telefoon volgens mij minstens het dubbele... En daarbij ( nu al) geen bonnetje meer heeft... Maar dat is mijn mening...

Beetje gezond nadenken kan ook geen kwaad. 1. Persoon 1 dag actief op marktplaats 2. telefoon pas nieuw, maar geen bon 3. wel de helft van de nieuwprijs 4. alleen versturen 5. ik doe paypal dan ben je verzekerd (hahahah) Dan gaan er geen belletjes rinkelen bij jouw? Toegevoegd na 4 minuten: vergeten te vermelden: ik zeg dus nee. je bent gewoon de sjaak als je hier in trapt. met paypal kan je nog makkelijker, misschien zelf beter opgelicht worden dan als je het met de bank overmaakt. want een rekening nummer kan niet zomaar anoniem en een paypal rekening wel. dus... tip van de dag: ophalen! niks vertrouwen als het om zulke bedragen gaat totdat je het met je eigen ogen ziet.

Omdat ik zelf veel via ebay koop, en dat is wel een keer fout gegaan. Maar via Paypall keurig mijn geld terug gekregen, omdat het niet werd geleverd. De te leveren partij moet dan aantonen dat het wel geleverd is. Paypall is daar echt heel goed in, en ze hebben dan ook een naam hoog te houden. En is zelfs daarom veiliger dan betalen via de bank, omdat als je via de bank je geld overmaakt, dit NIET terug krijgt. Paypall heeft daarin tegen de aankoop bescherming.

Bronnen:
https://www.paypal-nederland.nl/veiligheid...

Het is wat veiliger, maar b.v. tickets en/of kaartjes vallen er niet onder(dus niet verzekerd)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100