huurcontract en uitzetting van chalet / woning ?

mag de eigenaar van het chalet wat ik van hem huur, mij na een contract van 6 maanden, er zomaar uit zetten, of moet hij mij een maand voor de 6,e maand dit schriftelijk mededelen.
het contract is gebaseerd op 6 mnd, met stilzwijgende verlenging met opzegtermijn van 1 maand.
de campingbeheerder, heeft aangegeven, dat de eigenaar van het chalet wat ik huur, het chalet niet mag verhuren aan mij en wie dan ook, mijn contract loopt tot 01 december 2012. , mogelijk zal de eigenaar van het chalet, dit chalet voor 2013 weghalen van het park, om parkgelden te ontzien voor 2013, immers heeft hij dit chalet aangekocht om te verhuren. de eigenaar van het chalet, heeft voor de aankoop van het chalet, van de campingbeheerder vernomen dat hij dit chalet niet mag verhuren. in mijn geval ziet de campingbeheerder het door de vingers tot 01 december 2012
voor mij dus onduidelijkheden, wat te doen. ik woon in het chalet in afwachting op toewijzing van een woning in dronten. en kan nog zeker 7 tot 10 maanden duren.
voor 01-december toch maar op zoek gaan naar tijdelijke ander woonruimte.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben bang dat je hiertegen niets kan ondernemen want het gaat niet om een gewone huurwoning waar huurdersrecht geldt. De eigenaar wist dat hij niet mocht verhuren dus de eigenaar zit fout. Het is alleen niet duidelijk of je van de campingeigenaar nog mag blijven tot 1 dec 2012,is dit wel aan de orde dan heeft de verhuurder zich aan het contract te houden tenzij je een zooitje van het chalet maakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100