Kun je aangifte doen als iemand je eten steelt (uit de koelkast)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kan het proberen maar denk niet dat je ver komt. waarschijnlijk maken ze er niets eens een melding van. hoe denk je het te bewijzen? vingerafdrukken? een kruisverhoor? je kan een slot op je koelkast maken zodat iemand er gewoon niet in kan komen. is het nu een koelkast op het werk gaat het anders worden natuurlijk, maar op kamers of binnen een gezin ben je helaas kansloos. probeer het onderling op te lossen of er afspraken over te maken.

Ja, stelen is stelen. Of het nou eten of een Rembrandt is, dat maakt niet uit.

nee, dat heeft een te hoog peanuts-gehalte. dat moet je gewoon onderling regelen. de politie heeft wel iets anders te doen dan jouw smeerkaas te verdedigen.

Stelen is iets wegnemen wat van een andere eigenaar is.. Dus ja! Maar probeer het eerst op te lossen met die gene zelf.. Dat is altijd beter..

Hahaha........Nee in dit geval niet, je zou dit kunnen scharen onder huiselijke twisten. Dat zou overigens ook moeilijk te bewijzen zijn. Stel het gaat om een pak vla, en je zou kunnen aantonen met een koopbon dat je EEN pak vla hebt gekocht. Hoe toon je aan dat DAT pak vla van jou was? Nee, de aangifte zou niet eens in behandeling worden genomen. Toegevoegd na 6 minuten: P.s. Voorgaande betrof huisgenoot. Als het een vreemde was van buitenaf dan zou het insluiping zijn, daar kun je wel aangifte tegen doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100