Mijn buurman wil tegen de gezamenlijke schansmuur een aanbouw realiseren van 3 meter hoogte is dit mogelijk zonder mijn toestemming ?

Ik woon in st michielsgestel , in een 2 onder een kap de aanbouw bestaande uit keuken en berging liggen bij allebei de woningen aan de buitenzijde , dit houd in dat er tussen de woningen een schansmuur staat van 5 x 1,8 meter nu wil de buurman hier in deze pijp van 2,85 meter breed over de lengte van 5 meter een aanbouw doen van 3 meter hoog , dit houdt in dat er bij ons een heleboel daglicht wordt weggenomen , mag dit zonder toestemming ?

Weet jij het antwoord?

/2500

dit zal ze bij de gemeente moeten aanvragen en je kan dan alsnog bezwaar indienen ?

Indien de muur exact op de erfgrens is geplaatst en de gemeente de benodigde vergunningen verleent is er weinig tegen te doen. Alvorens de gemeente de vergunning verleent is er een mogelijkheid om bezwaar tegen de verlening van de vergunning aan te tekenen, daar u belanghebbende bent is er een hele kleine, bijna verwaarloosbare kans dat de gemeente uw bezwaar honoreert en de vergunning niet verleent echter ontnemen van daglicht is geen reden om de vergunning niet te verlenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100