Met hoe weinig kleren mag je op straat rondlopen?

Wat is het toppunt van sexy zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

3 stuks, laarzen, kort rokje, shirt. Of laarzen, string, beha en de rest met bodypaint, wie zal het zo snel in de gaten hebben. Toegevoegd na 10 minuten: Het toppunt van sexy, is er goed verzorgd uit zien en dat mensen naar je kijken, en niet omdat je half naakt loopt.

Het is toch te gek... Als je bloot in je eigen huis des morgens een bakkie koffie gaat halen en de buurvrouw die kan je zien, dan belt die de politie en wordt je vastgezet... En als je op internet naar een mode-show gaat kijken, dan lopen die er allemaal zo bloot bij en dat mag dan wel... Raar hoor... Ik denk dat je alles mag als je maar niet gesnapt wordt... En de tijden veranderen snel... Wat gisteren mocht dat is vandaag uit den boze en morgen zal het wel weer anders zijn... Tja als ik een plaatje laat zien als antwoord op je laatste vraag, dan wordt die gewist, dus dat doe ik niet...

Het in in ieder geval geen kwestie van hoe minder kleren hoe sexier ; vaak zelfs integendeel. Wat nog redelijk smaakvol is hangt niet alleen af van wat je er onder hebt (of er uit laat piepen) maar ook wel een beetje van in welke stad of dorp je je begeeft ; in Amsterdam kan beduidend meer dan in pakweg Staphorst. Ik zou zeggen : de edele delen en de tepels moeten toch minimaal wel bedekt zijn, en voor mij persoonlijk de scheiding tussen de billen liever ook. Maar om een man in een tangastring nou echt sexy te noemen.....mmmm, persoonlijk zie ik liever een nette zwarte broek en een mooi wit overhemd ofzo. Veel spannender. Hier in de stad loopt ook regelmatig een dame (ik ben het niet !!) in een zwart glimmend corset met een netpanty en hele hoge zwarte hakken en hoogblonde getoupeerde krullen te denken dat ze sexy is. Maar eigenlijk is het meer een soort miss piggy in SM-tenue. Weinig sexy aan. Het toppunt van sexy vind ik kleding die helemaal niks weggeeft, maar wel en bepaalde intentie verraad door een subtiel decollete of een randje kant (voor dames dan). En voor mannen een bepaalde nonchalance gecombineerd met een goede smaak. Een driedelig pak is vrijwel altijd sexier dan een slobberbroek.

Ik denk dat het minimum één kledingstuk is: Een overall

Bij vrouwen is dat verschillend. Maar bijnen is een short en een paar slipper is genoeg sexy. Als men wilt en een sexy overhemd.!

dat gaat toch ook gewoon om wat je zelf niet meer vind kunnen? de meeste mensen hebben toch wel dat principe dat ze dat niet doen?

Een slangenleren tangestrin en tepelklemmen. Probeer dan maar eens door de douane te komen op schiphol

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100