Is dit legaal vuurwerk zie uitleg en foto?

Hallo ik heb net een folder uit mijn brievenbus gepakt het is gewoon een tabakswinkel ze verkopen de black spanish cracker maar is dat niet illegaal vuurwerk maar ik denk ook van het is een serieuze zaak ze verkopen toch niet zomaar illegaal vuurwerk

Dus mijn vraag is is dit illegaal of legaal vuurwerk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ze zijn zo gemaakt om een beetje op strijkers te lijken, en ook het doosje doet daar aan mee. Strijkers zijn illegaal. Maar deze hebben 'gewoon' een lontje en zijn volgens mij 'gewoon' legaal klapvuurwerk.

Dit is legaal vuurwerk, het is een nieuw product van Cafferata Fireworks, een nederlandse vuurwerkproducent. Ze hebben de vorm van 'spaanse vlinderbommen', maar dit is puur een marketing product. Ze zijn dus gewoon legaal, en in Nederland verkrijgbaar. Meer informatie op http://www.vuurwerktoppers.nl/

Als eerste zal je moeten kijken of die winkel vuurwerk mag verkopen, zo ja dan kan je er van uitgaan dat het legaal vuurwerk is, een erkend vuurwerkverkoper staat sedert de ramp in Enschede onder zeer streng toezicht, bij aantreffen van 1 stukje illegaal vuurwerk betekent sluiting van de zaak.

Dit is wel degelijk illegaal big spanisch cracker word ook wel een vlinder genoemd Je kunt het ook op youtube opzoeken :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100