mag een buitenlandse auto met donker-geteinte glazen in nederland rondrijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zodra je in nederland bent, moet je de nederlandse wer aanhouden. Je maag voor dus geen getinte ramen, uit welk land je auto ook komt.

Dat mag niet, dat mag een ''Nederlandse'' auto ook niet.

natuurlijk wel. hij zal géén nederlands kenteken kunnen krijgen máár hij mag hier wél door het land rijden.ieder land heeft zijn eigen regels om een kenteken te kunnen krijgen, en 'n auto kan niet aan al die regels van alle landen voldoen.

Is afhankelijk van het land van herkomst. Is de auto ingeschreven in een land binnen de EU zal deze ook hier niet met getinte ramen mogen rijden, het is namelijk een EU wetgeving. Auto's met een CD en AA kenteken mogen dat weer wel, zij hebben daar een ontheffing voor, zo zijn er meer mensen die een ontheffing kunnen krijgen onder strikte voorwaarde.

Na wat zoeken is niet geheel duidelijk wat nu wel of niet mag hieromtrent! Politie kan en mag bekeuren als blijkt dat de tint meer dan 55 % is bv.... Hieronder kan je ongeveer lezen wat wel en niet mag ;) http://www.wrapr.nl/rdwregelgevingtinting.php De B-stijl van een auto is de dakstijl die loopt tussen het voor- en achterportier. De A-stijl is de voorste dakstijl van een auto, die tussen de motorkap en het voorportier. ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100