Hoe wordt een persoon toegelaten tot de EU, wat zijn de voorwaarde?

Hoe krijgt een persoon een verblijfsvergunning?
hoe gaat het wanneer je de 'België route' neemt?
Is het makkelijker wanneer je getrouwd bent?

Wat zijn de voorwaarde?
Hoe lang duurt dit allemaal voordat diegene ook echt in Nederland kan wonen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk op de site`van de ind daar kun je alle informatie vinden . En als je het via belgie doet heb je wel een woonadres nodig of er tijdelijk gaan wonen . Via belgiè zijn de regels niet zo streng en je hoeft niet aan zoveel voorwaarden te voldoen en het gaat een stuk sneller . Toegevoegd na 3 minuten: Bij mij duurde het ongeveer 9 maanden in nederland . En trouwen is een bijzaak .

Bronnen:
www.ind.nl

http://www.degeschiedenisvaninburgering.nl/traject/binnen/bin004.html Op deze site staat het best wel heel goed uitgelegd

Kijk eens op het forum van Buitenlandse Partner. Hier kun je veel terug vinden in het handboek en daarnaast je vragen en twijfels aangeven in het forum. -Jij moet een vast inkomen hebben. -Jullie moeten al het papierwerk kunnen overleggen (gelagaliseerde en evt. vertaalde geboorteakte, evt. huwlijksakte of bewijs geregistreerd partnerschap, nationaliteit, huurcontract). -Het is verplicht om getrouwd te zijn of een geregistreerd partnerschap te hebben. -Je moet minstens 6 maanden samen op hetzelfde adres gewoond hebben in het derde (EU) land. Beter is om de definitieve verblijfsvergunning af te wachten. -Dit duurt minstens 6 maanden. Het kan langer duren, bijvoorbeeld omdat jullie nog niet aan alle voorwaarden voldaan hebben of omdat er een schijnhuwlijkonderzoek wordt uitgevoerd.

Bronnen:
eigen ervaring 2004-2007
www.buitenlandsepartner.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100