mag je een snelheidsboete krijgen als je aan het inhalen bent?

een tijd geleden kreeg ik een boete in de bus, 135 op de snelweg waar je 120 mag. Ik had destijds de foto opgevraagd en die heb ik nu binnen gekregen. Op de foto zie je dat ik een andere auto aan het inhalen ben, mijn linkerknipperlicht is aan en je ziet nog een stukje van de andere auto.

Is het dan terecht dat ik deze boete kreeg? Want als ik 122 rijd en die persoon 120 ga je toch niet met dat verschil iemand inhalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

120 km is de maximale snelheid betekend dat je deze niet mag overschrijden betekend dat je bij 122 kilometer per uur al in overtreding was. wanneer je 120 had gereden net als de persoon voor je had niet ook niet hoeven inhalen. zelf persoonlijk vind ik de boete welke u heeft gekregen inclusief de reden vervelend. we rijden allemaal wel wat harder. echter regels zijn regels. ik zelf zou dus ook niet met 122 ervoorbij gaan zou ook versnellen. helaas voor u dat u nu een boete heeft. Succes!!

Ja zeker, maakt niet uit wat je aan het doen bent. Als je te hard rijdt kan je daarvoor een bekeuring krijgen. Als je daartegen in beroep gaat is er ook geen officier die je in het gelijk zal stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100