Er zat een stukje plastic (20cm) in mijn kroket, waar kan ik dat aangeven?

Ik at gister een kroket en ineens zag ik iets zitten... Ik trok het er uit en toen was het een stuk plastic van wel 20cm.
De kroket heb ik weggegooid, maar het stukje heb ik bewaard en ook de doos. kan ik hier verder mee gaan? Een tante vertelde me ooit dat ze een paar 100euro had gekregen, omdat er iets van een knaagdier ergens tussen het eten zat.

Weet jij het antwoord?

/2500

meestal staat er op de doos een adres of nummer waar je heen kan bellen of mailen. probeer dat eerst eens. en leg het gewoon uit. misschien krijg je een kleine vergoeding

Op de doos staat waarschijnlijk een informatienummer. Kijk anders even op de website van de fabrikant voor een contactnummer of adres. Best kans dat je iets ter compensatie aangeboden krijgt. Waarschijnlijk een bon voor nog meer kroketten.

Je moet hiermee terug naar de winkel (supermarkt/snackbar) waar je het gekocht hebt. Deze kun je hierop aanspreken. Succes!

Je had beter de kroket met plastic en al terug moeten sturen, naar de fabrikant en er bij vermelden dat je in aanmerking wil komen voor een vergoeding, maar die kan je pas krijgen als bewezen is dat het er ook daadwerkelijk inzat.. Maar helaas heb jij het bewijs al weg gegooid

Hallo Meis26, Er staat meestal op de doos een adres waar je naar kunt mailen of schrijven over klachten. Je moet dan de doos met de kroket en olastic opsturen, en vermelden waar je het product gekocht hebt. In de meeste gevallen krijg je het product terug met evt wat andere producten erbij. succes ermee, Leonard

Ik heb dit eens gehad met een zakje koffie. Ik heb t stukje plastic met een begeleidend schrijven naar het adres op de verpakking gestuurd en kreeg een nette brief + een doosje met spulletjes terug!

Ik denk dat het een vork was. Die kun je gebruiken om mee te eten...

Je moet je gelijk bewijzen, anders kan iedereen zeggen dat ze dat hadden. En een 20 cm lang plastic lijkt me stug, niet 2 cm?

Bij de fabrikant, de winkel waar je eea hebt gekocht. Je kan het ook bij de VWA melden (zie link).

Bronnen:
http://www.vwa.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100