Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mag een klant een via de email geverifieerde opdracht zomaar annuleren? Geen contract, wel in mailcontact overeengekomen. Dit is toch zwart-op-wit?

maw heb je in het huidige digitale tijdperk altijd een handtekening nodig of is schriftelijke overeenkomst via mailcontact ook bindend?
Het product is voor klant gereserveerd, de mensen die het moeten uitvoeren ingehuurd en de uitvoerdatum geblokkeerd.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Wetgeving
680

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

In principe is er sprake van een overeenkomst als een aanbod is gedaan en dit is geaccepteerd. Meer informatie kun je vinden in het burgerlijk wetboek. Klik even op de link in de bron.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Als bedrijf heb je ook voorwaarden, is deze ook aan de klant gestuurd of staat het op de website? Zo ja dan moet de klant zich houden aan de gemaakte afspraken zoals overeengekomen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
ik snap uw vraag. Misschien is het interessant om vanuit de werkgeverspositie te antwoorden. Kijk eventjes bij de eerste 2 voorwaardes van onderstaande link. Dat zijn de algemene voorwaarden voor bedrijven in de ontwerprichting (reclamebureaus, printbedrijven etc.) ik neem aan dat deze voorwaarden ook voor andere bedrijven gelden.

misschien moet je ook even de algemene voorwaarden van het bedrijf zelf bekijken/aanvragen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding