Krijg je een schadevergoeding als je een pakket verstuurt die niet aankomt?

Die niet verzekerd of aangetekend is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, daar is de verzekering juist voor bedoeld.

Probeer via Track & Trace te achterhalen of hij daadwerkelijk niet is aangekomen en neem dan contact op met TNT of de koerier waar je het mee hebt verzonden. Reken niet op een vergoeding, maar misschien dat zij er wel voor kunnen zorgen dat het pakket alsnog wordt bezorgd.

Voor het aankomen van het pakket is tnt verantwoordelijk. Voor eventuele schade ben je zelf verantwoordelijk. Als je een pakket opstuur ,en het past niet door de brievenbus. Dan krijg je een bewijs mee,waarmee je kunt controleren waar je zending zich bevind. En tevens wanneer deze afgeleverd is. Dit hele traject kun je online volgen. Maar als je recht wilt hebben op schadevergoeding zul je daar een extra verzekering voor moeten afsluiten.

Is wel weinig info voor een goed antwoord ! Als je een pakket via tnt naar het buitenland hebt gestuurd . Dan heb je in het postkantoor een formulier ingevuld . En daar moest je ook de waarde invullen van het pakket . En als het pakket spoorloos is dan krijg je een gedeelte van die waarde terug . En je kunt via tnt informatie krijgen waar jou pakket het laatste was .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100