Is penatratie van o.a. baby's GEEN verkrachting?

Dit bleek tijdens een uitzending van Pauw en Witteman waar de advocaat van Robert M. te gast was.
Robert M. kan alleen aangeklaagd worden voor ontucht met minderjarigen, omdat er GEEN SPRAKE WAS VAN GEWELD.
Zie ook >> http://petities.nl/petitie/penetratie-bij-babys-peuters-kleuters-en-kinderen-tot-12-jaar-is-altijd-verkrachting

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat dit te veel wordt opgeblazen door mensen die de wet niet kennen. Het zit namelijk zo (al heb ik het programma niet gezien, maar ik kan me er een voorstelling bij maken): Art. 242 Wetboek van Strafrecht (Sr): hij die (...) wordt ALS SCHULDIG AAN VERKRACHTING gestraft met (...) Daarna komt echter art. 244 Sr, waarin degene wordt gestraft die -kort gezegd- iemand beneden de 12 jaar penetreert. Overtreding van beide artikelen levert precies dezelfde straf op (12 jaar gevangenisstraf of een geldboete van de 5e categorie), het verschil is echter dat ze bij art. 244 Sr niet spreken over VERKRACHTING. Ook al is het dat misschien wel, zo wordt het formeel niet genoemd! Misschien ligt hier het probleem? Robert M. krijgt zijn straf echt wel, alleen wordt het niet zo genoemd, zoals de bevolking het graag had willen zien..

Volgens de rechter is het geen verkrachting omdat er geen geweld bij werd gebruikt! Dit is weer een enorm goed voorbeeld om aan te geven hoe krom de nederlandse wet in elkaar zit. Dit is gewoon 1 van de ergste misdrijven die niet door de nederlandse rechtspraak word aangepakt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100