Is ice tea persé een vrouwendrankje en bier weer iets voor mannen?

Vrijdagavond zaten ik en wat vrienden in een café.
Toen dronk een jongen (een vriend) een ice tea, het meisje zei dat dat een ''vrouwendrankje'' was.
Ik zelf vindt ice tea ook wel lekker, alleen drink het niet vaak in café, in het weekend als we uitgaan meestal maar 1 biertje.

Maar is ice tea meer een vrouwendrankje ( in café) en bier dan weer mannendrank?

Mij maakt zoiets niet veel uit.. zolang het maar smaakt..

Groetjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je het lekker vind, moet je het gewoon drinken :) Niks van die vooroordelen aantrekken. Toegevoegd na 54 seconden: Er zit wel een heel verschil tussen Ice Tea en bier, het ene drankje is zonder alcohol, de andere met. Daar kun je lastig een vergelijking tussen maken. Toegevoegd na 2 minuten: Met alcoholische drank drinken vrouwen over het algemeen rosé, Baileys, een wijntje of kriek (kersenbier). Maar ik ken ook genoeg vrouwen die gewoon bier drinken.

Ik vind, met je 13 jaar, dat je beter een ice tea kunt drinken. Dat bier, dat komt echt nog wel. Voorlopig nog even alcoholvrij....

Ice tea is voor degene die geen alcohol drinken en bier is inderdaad meer iets voor mannen. Vrouwen houden meer van rosé bier is wat zoetig en mannen van gewoon bier. Maar vrouwen kunnen ook van wijn, likeur, bayleys, of gewoon water houden, het is maar waar je op dat moment zin in hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100