Hoe geloofwaardig zijn de vredesonderhandelingen met israël en Palestina nog?

Hoe vaak is het nou niet gezegd dat er afspraken bereikt zijn die de vrede brengen of op zijn minst dichter bij brengen.

Is het uberhaupt wel mogelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat mij betreft totaal niet meer. Wat mij betreft wordt er geen aandacht meer aan besteed. Die mensen daar willen gewoon oorlog, laat ze lekker. Alleen die kinderen moeten daar weg. Dat zijn de echte slachtoffers. Maar voor de rest zijn het allemaal schijnheilige figuren die niks met vrede te maken willen hebben. Vooral die kolonisten zijn echt tuig van de richel. Laatst zag ik weer een reportage van een gekoloniseerd gebied midden in Palestina. Dat soort mensen zijn zo arrogant, die zijn enkel uit op conflict. Ik denk dat mensen zijn in de wereld die wel gewoon een vredig rustig bestaan willen hebben waar we onze geld, tijd en aandacht aan kunnen geven.

Die zijn niet geloofwaardig omdat een meerderheid van de Israëlische bevolking van mening is dat ze recht hebben op het gebied dat (volgens hen) door God is beloofd. Zij zullen dus doorgaan totdat ze de hele West Bank in bezit hebben.