mogen gevangenen prostituees ontvangen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Gevangenen mogen iedereen ontvangen zolang ze niet een bedreiging zijn voor de gevangene, zijn omgeving en de gevangenis.

ja ..als ze deze ook kunnen betalen mag dat.. er zijn gevangenissen waar op vaste dagen deze vrouwen bezoeken brengen aan gevangenen ..ook al ben je een boef.. de behoefte heeft geen straf

Ja dat mag, dat is een vorm van vrijheid . Of ze dit ook speciaal moeten melden dat weet ik niet, het kan ook zijn dat ze het een vriendin noemen. En wie moet dat dan controleren. In principe mogen ze iedereen ontvangen, ze hebben geen omgangsverbod voor zover ik weet.

Ik meen mij te herinneren dat langgestraften eens per zoveel tijd hun partner in een 'privékamer' mogen ontvangen. Hoe gecontroleerd wordt of het je partner is? Dat weet ik niet (maar ook niet hoe je zo'n bezoek zou moeten betalen). Maar een tijdje terug was er een rel over professioneel bezoek aan TBS-ers: http://www.nu.nl/politiek/2127263/justitie-wil-geen-prostituees-in-tbs-kliniek.html Seks mag niet, maar sekstherapie wel, was de redenatie. Hoe het nu in de praktijk gaat: geen idee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100