Wat is dit voor ´ervaring´ ( zie uitleg ) ?

Ik zit alleen in de huiskamer en even worden mijn ogen naar de bank toe getrokken. Daar zie ik in het tijdsbestek van ongeveer 1 seconde iemand met opgetrokken benen en hoofd op het kussen liggen. Dit was een soort transparant beeld . Zeg maar een beeld wat zich aan het vormen was ( 20 % van hoe je gewoonlijk iets ziet). Hierbij kreeg ik direct kippenvel en voelde mij niet op mijn gemak.
Door weer naar die plek te kijken krijg ik wel direct kippenvel ( rillingen ) maar zie niet dat beeld van wat ik zojuist even zag.Op het moment dat ik naar deze plek ga staren treed de rilling op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Klinkt alsof je aan het wegdromen was en je in je slaap dingen 'gezien' hebt.

Dat klinkt alsof je een geest verschijning hebt gezien. Een overleden persoon, bedoel ik dan. Dan is het iets uit het verleden...iemand die daar heeft gewoond of iemand uit jouw verleden. Maar het zou ook nog een visioen kunnen zijn...dus dat je het nu al mocht zien...maar dat het nog moet gebeuren in de toekomende tijd. Dus vanaf dat moment tot...wanneer het gebeurt. Als het goed is...krijg je een koud gevoel. Dat kan ook een koude wind zijn...die langs je heen gaat. Dat kan je voelen. Ook al staat er geen raam open...deze koude wind...is van de geesten. Die brengen zij met zich mee. Daar het ook heel erg koud is in de wolken waarschijnlijk. Niet bang zijn...ze zal je niets doen. Het zou ook nog kunnen dat jij...een medium bent...zonder dat je dat wist van jezelf. En is dit je eerste ervaring op het spirituele gebied. Prachtig...zo'n beeld...en hoe je het beschrijft...ook prachtig. Ik weet niet of je meer vreemde, misschien onverklaarbaar lijkende ervaringen hebt gehad als deze....heel bijzonder. Ken je de persoon die je zag? Man of vrouw?Zag je kleuren? Een gezicht? Welke uitdrukking stond daar op? Hoe oud? Lichaams vorm? Kijk er rustig naar...en praat tegen haar hardop. Zoals je tegen een levende praat. De geesten kunnen ons zien, horen en aanraken. Al weten de meeste mensen dat waarschijnlijk niet. De geesten praten terug via gedachten. Zij denken dan iets terug naar jouw hoofd. Dan moet je leren herkennen...en onderscheiden...wat jouw gedachten zijn ...en wat NIET jouw gedachten zijn. Nogmaals niet bang zijn...het is goed. Er is een reden voor dit bezoek en meestal kom je er pas later...of veel later pas achter waarom dat dan was. Geduld..en succes wens ik je. Leer ervan. Toegevoegd na 6 minuten: Als je niet via gedachten overdracht kunt communiceren met ze...dan zullen ze het op een andere manier kenbaar maken...dat ze er zijn. Computer uit zetten....Computer laten defragmenteren...Tv uitzetten...Lichten aan doen...en dan weer uit en aan...Wasknijpers van het rek laten vallen of springen ( Dat doet mijn geleide gids)...Aan je neus kriebelen als je met je handen in het afwas sop staat...Dingen verstoppen op een andere plek... Een houten nagelborsteltje uit elkaar laten springen in hele kleine stukjes.....Een plastic nagelborsteltje uit elkaar laten springen in hele kleine stukjes...Glas laten breken... Enzovoort....