Werkt zo'n bandje om je arm met magneetjes?

De Oranje voetballers vertrouwen erop

Weet jij het antwoord?

/2500

Zeker! Ons Nederlandse elftal staat in de finale....!

Ooit een bijgelovigere groep mensen meegemaakt dan voetballers? Dus als jouw (bij)geloof even groot is, dan helpt het voor jou ook

Ik denk dat het effect van het 'ergens in geloven' groter is dan het effect van de magneetbandjes.

bedoel je die magneetjes tegen reuma? die schijnen te helpen ja.

Dit werkt net zo goed als homeopathie.

Tuurlijk. Dit werkt net zo goed als water dat in tibet is ingestraald door Mao.

Helemaal, Niko Haak promote dat in Nederland. Toen de marketingcampagne klaar was, overleed hij. Een miljoenenstrop (Niko Haakwas een artiest uit de vorige eeuw overigens) Het werkt dus niet.

Ja zeker. Als jij erin gelooft dan werkt het. Absoluut. Als jij er niet in gelooft dan werkt het niet. Het ligt niet specifiek aan het armbandje. Anderen hebben een konijnenpootje, of een lievelingsketting, of een steentje, of een kleur. Van alles kan je een talisman maken. Je kunt het zelf programmeren. Ik zelf heb een klein boeddha-tje als een sleutelhanger. Mijn fiets is sindsdien niet meer gesloten. Ik heb ook een periode edelstenen in mijn broekzak gedragen. Niet om hun werking maar om hun betekenis van kleuren. Dus wit of paars als ik me spiritueel en helder wilde voelen, rood om extra extravert te zijn, groen voor de natuur en genezing. Het hielp, doordat ik hem koesterde en hem voelde in mijn broekzak. Omdat ik even de hulp kon gebruiken. Totdat ik het zelf kon met mijn eigen gedachtenkracht.

Die bandjes hebben voornamelijk een psychologisch effect, dat is hetzelfde als dat sommige sporters graag getaped willen worden voor een wedstrijd omdat ze hierdoor het idee hebben krachtiger te zijn. Elke sporter heeft wel iets of een ritueel waarmee hij of zij psychologisch de prestatie krachtiger maakt. Nu zijn het die bandjes, over 2 jaar is het weer iets anders.

Ja het werkt! Spanje zit ook in de finale. De Spaanse voetballer Gutti (Real Madrid) heeft het geintroduceerd dus ik ga er vanuit dat Spanje ze ook om heeft!

Bronnen:
http://www.golfquip.net/golfnieuws/tag/pow...

Als je er gevoelig voor bent, dat kan het misschien werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100