Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe vind je je exacte dubbelganger?

Is er een manier om je dubbelganger te vinden?

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
4.4K
TurfGraver
4 jaar geleden
Heb je die dan?
Amadea
4 jaar geleden
Ik wel, in elk geval. Haar vader sprak mij daar een keer op aan, maar ik was te verbouwereerd om te vragen hoe zijn dochter dan heette.
Pieterke
4 jaar geleden
Ik had er eentje die bij hetzelfde bedrijf werkte! Dat gaf soms vervelende misverstanden.
crispy
4 jaar geleden
Een exacte dubbelganger bestaat niet. Dan moet je echt volledig hetzelfde zijn, en zelfs eeneiige tweelingen zijn niet helemaal hetzelfde terwijl hun DNA wel identiek is.
Je bedoelt waarschijnlijk iemand die zoveel op je lijkt dat een vreemde jullie zal verwarren. Je kan gericht gaan zoeken en heel misschien vinden, maar het zal toch door toeval zijn dat je deze persoon tegenkomt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ik neem aan dat je met dubbelganger iemand bedoelt die uiterlijk erg op jou lijkt. Als een mogelijke dubbelganger geen foto op internet heeft staan, wordt vinden onmogelijk.

Maar zelfs als jouw dubbelganger een goed gelijkende foto op internet heeft geplaatst, is de kans vrijwel nihil dat je deze vindt.
Ik heb geprobeerd met Yandex en Google face recognition een dubbelganger van een redelijk bekende Nederlander te vinden, maar zelfs Yandex zoekt niet gedetailleerd genoeg om identieke gezichten te herkennen.
Er bestaat speciale gezichtsherkenningssoftware die veel exacter werkt, maar de bestanden van deze software bevatten slechts miljoenen foto’s. De kans is klein dat je dubbelganger daarbij zit.
https://www.twinfinders.com/
https://twinstrangers.net/
https://www.twinlets.com/
https://earthlymission.com/find-your-lookalike/
https://azure.microsoft.com/en-us/services/cognitive-services/face/

De grootste kans je exacte dubbelganger te vinden is toeval. Je ontmoet iemand die erg op je lijkt of iemand anders zegt jouw dubbelganger gezien te hebben.
(Lees meer...)
SimonV
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding