Is er gerommeld met het filmpje van Joran en dat meisje in dat hotel?

De eerste camera die zijn binnenkomst met dat meisje filmt...beweegt! Dat lijkt me vreemd...die zou toch stil horen te hangen, lijkt mij.
Maar dan....dat eerste stukje dat hij de sleutel van zijn hotelkamer ophaalt....is het de datum 30 mei 2010. Hij loopt dan in een witte blouse met blauwe spijkerbroek en dat meisje heeft volgens mij een blauwe jurk aan.
Dan...als hij met dat meisje naar binnen gaat, zijn hotelkamer in...lijkt haar jurk wel zwart en geen blauw..maar ..dan is de datum 10 mei 2010!
Als hij even later weer uit zijn kamer komt ...zonder dat meisje..en met een ander streepjes T-shirt aan en zijn koffer in zijn hand en zijn deur dicht trekt...is het nog steeds 10 mei 2010.
Maar...als je hem dan ziet weg lopen, langs de balie naar buiten toe...is het weer 30 mei 2010.
Dit zag ik op 1 van die filmpjes...links onder in beeld staan. Soms zie je die blauwe balk er even voor maar soms ook niet en toen zag ik dit.

Toegevoegd na 18 minuten:
Die filmpjes staan op youtube.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

dat heb ik idd ook opgemerkt!! zeker klopt er iets niet, en joran is door de media en haar vader als als de schuldige aangewezen, dus hij zit sowieso in een benarde positie... hij heeft zeker recht op een eerlijk proces, mocht hij de dader zijn dan moet hij natuurlijk zijn straf uitzitten, maar zolang er niets is bewezen vind ik hem niet normaal hoe ze met hem omgaan.

Volgens mij staat er geen 10 mei maar gewoon 30. Het is een redelijk onduidelijk beeld, maar als je even goed kijkt, en bijna met je hoofd in je beeldscherm kruipt, zie je toch dat het een 3 is, en geen 1. Ook lijkt het me dat je niet duidelijk het verschil kan zien tussen een donkerblauwe en een zwarte jurk met dit soort kwaliteit camera's. Maar, ik lees net die 'ie bekend heeft. "Mooi" nieuws dus! Nu maar hopen dat 'ie niet meer vrij komt en de rest van z'n leven in een Peruaanse cel blijft wegrotten!