Hoeveel graden was het vandaag?

Waar kan je vinden wat voor weer het vandaag was?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op teletekst pagina 705, subpagina 3. Ook op de website van het KMNI kun je tot begin jaren 50 terugkijken wat voor weer het was.

Bronnen:
http://teletekst.nos.nl/
http://www.knmi.nl/klimatologie/daggegeven...

Ligt eraan waar je was. Tussen 25 en 30 graden

Op een iPod/iPhone/opa's heb je weer applicaties. Als je een van die dingen checkt zie je het zo. Typ anders weer of weather on op Google en je vind ook veel. En er is altijd een weerpagina op teletekst. Maar hier was het trouwens 28 graden.

Overal in Nederland tussen de 24 en 28 graden

Ik vind pietsweer.nl wel overzichtelijk, weeronline.nl en buienradar. nl zijn ook goede sites. Hier aan de kust is het meestal iets koeler dan in het midden en zuiden, maar doordat er weinig zeewind stond was het best warm. In mijn voortuin op het noorden was het 23 graden C. en mijn achtertuin op het zuiden gaf 27 graden C. aan. Voor is `s middags schaduw en achter is de hele middag zon. Vandaar.

Op de site van het KNMI kun je een hoop informatie vinden, zoals de grafiek in onderstaande link, van de temperatuur, zonneschijn en hoeveelheid neerslag;

Bronnen:
http://www.knmi.nl/klimatologie/maand_en_s...

Op de site van Windfinder kun je de temperaturen bekijken, wereldwijd, ook Nederland. http://www.windfinder.com/wind-cgi/top_surfspots.pl?queryfield=windmittel&num_days=1&mode=current&country=nl

ligt er inderdaad aan waar je was. maar weeronline.nl is een fijne site, hier kun je je plaats invullen en dan krijg je heel nauwkeurig informatie over het weer hoe het was en wat het gaat worden.

het was vandaag tussen de 5 en 25 graden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100