Wat heeft Johan Derksen nu precies gezegd over homo-s?

Er is erg veel ophef over wat hij gezegd heeft over homo’s en dat schijnt discriminerend te zijn. Nu kijk ik dat soort programma’s nooit en naar die Derksen ook niet. Sowieso kijk ik weinig tv.
Nu vraag ik mij af wat hij nou letterlijk gezegd heeft waardoor er zoveel ophef is ontstaan. Kan iemand mij vertellen WAT hij nu letterlijk heeft gezegd? Eventueel een link naar de betreffende beelden/fragmenten mag ook graag.
Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

ja het is de hoogste tijd dat die mensen uit de kast komen en er niet llanger ''moeilijk overdoen

Johan Derksen: "Ik laat me toch niet gek maken door twee hysterische, jonge homootjes. Meer is het niet. Twee jochies die een briefje naar de KNVB sturen en helemaal van de leg zijn. Ze moeten eens flinke jongens worden." #SorryJohan Daar was de zaak niet mee afgedaan. "We moeten ophouden met doen alsof het zo verschrikkelijk moeilijk is om uit de kast te komen", ging Derksen verder. "Als je een beetje karakter hebt, kom je daar gewoon voor uit." Wat volgde was een hoop kritiek. Veel lhbt'ers delen nu op Twitter hun ervaringen rond hun seksualiteit en coming-out met de hashtag #SorryJohan. En Derksen zelf? Die krijgt het niet zo mee. Derksen tegen het AD: ,"Ik zit niet op Twitter.’" Verder is hij weinig onder de indruk. "Mensen zijn uiteraard vrij om te reageren, maar de overgevoeligheid van allerlei stromingen in dit land wordt hysterisch.’"

Bronnen:
https://www.nu.nl/media/5602115/woorden-de...
https://www.televizier.nl/actualiteiten/jo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100