Is dit magie? Hoe hebben ze dit gedaan? is de persoon wel echt? ik begrijp er niets van. Mogelijk kan iemand me uit de droom helpen?

kijk dit filmpje http://www.youtube.com/watch_popup?v=6NPF0A_vGC4
want daar gaat het dus over.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet natuurlijk niet precies hoe het werkt, en dat gaan ze mij ook echt niet verklappen, maar een stevig frame dat begint bij de voet en loopt tot minimaal halverwege de rug, volstaat. Niet comfortabel, maar niet onmogelijk. Magie is het in ELK GEVAL niet. De man lijkt me wel echt of anders bijzonder goed nagemaakt. Wel heel gaaf gedaan trouwens. Toegevoegd na 9 minuten: Deze truc werkt volgens het zelfde principe : een onzichtbaar frame dat is weggewerkt onder de kleding. http://www.youtube.com/watch?v=k-qq2KcUo40 Toegevoegd na 10 minuten: (In dit geval is de arm nep, die hangt gewoon naar beneden, en de arm die je ziet is de horizontale arm van de constructie waarop hij min of meer zit / hangt. ) Toegevoegd na 11 minuten: En hier (bron) staat inderdaad hoe de truc werkt. Goed gezien dus. Zoals gewoonlijk is de meest voor de hand liggende verklaring de enige juiste. Toegevoegd na 13 minuten: Het is trouwens ook niet uitgesloten (en vaker vertoond) dat de man in kwestie zelf helemaal geen benen HEEFT, waardoor het hele onderstel waarop het beenloze lichaam rust nep is, en op die manier boven alle twijfel verheven de juiste sterkte heeft. Met een simpel rugleuninkje aan het frame en een goede kleermaker is de illusie compleet. Toegevoegd na 20 minuten: En nog maar een nagekomen bericht : De man heeft dus wel al zijn ledematen, maar heeft het trucje vaker uitgehaald. Hij staat bekend onder de artiestennaam Ramana, is illusionist, en staat hier op de foto met collega-illusionist Uri Geller. http://www.grenswetenschap.nl/images/artikelfoto/uri-ramana-1.jpg

Bronnen:
http://larryfire.wordpress.com/2010/05/04/...
http://weeswaakzaam.punt.nl/?id=415837&r=1...

Dit is truuk, net zo als bijvoorbeeld in de film Matrix. Bij een van die films kun je bij de extra's kijken hoe ze het doen.

Mijn vermoeden is,dat er een soort in zijn broekspijp zit. Gezien de vorm van het geheel,kan dat mogelijk zijn.

Dat denk ik ook idd, dat de broek een soort stoel is waar hij in schuift. Omdat dat ook helemaal niet beweegt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100