Waar haalt Joran van der S. het geld vandaan om de wereld rond te reizen?

Niet dat ik jaloers ben, ik zou voor geen goud met die knul willen ruilen.

De vraag blijft: waar haalt hij zijn geld vandaan?

Hij zat op Aruba, in Thailand, in Peru - hij reist dus de hele wereld rond. Nu blijkt hij een Amerikaanse advokaat te hebben - die zal niet goedkoop zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In onze regionale krant stond vandaag: Hoe Joran al die tijd aan geld is gekomen, is niet helemaal duidelijk. Hij zou voor 100.000 dollar een geluidstape, die nep zou zijn, hebben verkocht aan een Amerikaans tv-station. Ook heeft hij geld verdiend met pokeren, al vielen die bedragen nog wel mee. Verder heeft hij geld verdiend met de handel in drugs. Hij heeft in 2009 geld geleend van Terror Jaap, om in Thailand een coffeeshop te beginnen.

Hij heeft de moeder van Natalee Holloway afgeperst. 250k USD voor de locatie van het lichaam. Daar had hij de helft al van ontvangen.

Tricky business......

Hij speelde poker waar hij geld mee verdiend Toegevoegd na 7 minuten: Ook heeft hij geld gekregen voor het schrijven van een boek en het optreden in verschillende talkshows in amerika.

Bronnen:
http://www.pokercity.nl/interview_joran_va...

Ten eerste komt hij uit een nu niet bepaald arme familie. Ten tweede hield hij zich bezig met al dan niet duistere praktijken, zoals vrouwenhandel, die flink geld in het laatje brachten.

op Aruba zat ie, omdat hij daar woonde. verder is reizen tegenwoordig spotgoedkoop, zn familie niet overdreven arm en schijnt hij goed te pokeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100