Hoeveel kost Geert Wilders de Nederlandse samenleving?

Toegevoegd na 5 minuten:
Inclusief beveiliging.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

2 miljoen per jaar De volledige bescherming van een persoon kost ongeveer 2 miljoen euro per jaar. De minister kan dit bedrag uit veiligheidsoverwegingen echter niet specificeren. Bij de beveiliging van de bedreigde Geert Wilders spelen de inhoud van zijn uitspraken en de kosten geen enkele rol. Elke keer dat Geert Wilders namens zijn partij de PVV een vergadering van de Haagse gemeenteraad bezoekt, kost dat de gemeente Den Haag tussen de 10.000 en 15.000 euro. De kosten zitten onder andere in het huren van detectiepoortjes en het inzetten van extra beveiligingsmensen Toegevoegd na 3 minuten: Oh, dat is de beveiliging. Plus natuurlijk € 7.311,56 bruto per maand, vakantie-uitkering van 8% en in december een eindejaaruitkering.

Geert wilders kost Per Jaar: - € 94.757,00 - 18 flessen bleekmiddel en vele uren doelloze tv uurtjes...

Ik heb in de krant gelezen qua beveiliging alleen al 18000 euro per maand de rest komt er nog bij

Weinig tot niks.Als we hem moeten geloven.Hij zegt dat hij financiers heeft die alles betalen.Of we hem moeten geloven en wie dan die geldschieters zijn blijft onduidelijk...

Minder dan het koninklijk huis kost ;)

Vroeger was er geen beveiliging nodig in dit land. Is het niet gewoon al te triest voor woorden dat er zowat dagelijks ,dreigementen, worden geuit? Te ziek voor woorden. Als dat niet zou zijn...had Wilders ook geen beveiliging nodig..