Wat zijn deze Amerikaanse tijden in de Nederlandse tijd? Ik kom er echt niet meer uit. bedankt!

Monday June 14th

Microsoft: 1:30 PM EST / 10:30 AM PST

Electronic Arts: 5:00 PM EST / 2:00 PM PST

Ubisoft: 8:00 PM EST / 5:00 PM PST

Tuesday June 15th

Sony: 2:30 PM EST / 11:30 AM PST

Microsoft’s Natal Event: 3:30 PM EST / 12:30 PM PST

Dit heeft te maken met een game beurs die in Juni van start gaat en die live te volgen is via internet, en ik zou dan graag de tijden in Nederlanse tijd willen weten, bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500