Wat is n foundation?

En dan bedoel ik geen make up creme!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het betekent Stichting in het Engels.

Stichting like youth foundation.

foundation foun - da - tion [faun` deesj ` n] (Engels) de -woord (vrouwelijk) foundations grondlaag, basis, vooral voor make-up; steunende onderkleding (korset, gaine etc.) Foundation Nauwaansluitende, elastische onderkleding voor dames. Gaultier maakte er samen met popster Madonna ook bovenkleding van. Foundation is een basis make-up en is in verschillende huidtinten te krijgen. Om de gezichtshuid een egale en dekkende tint te geven wordt een foundation gebruikt. Een foundation is in verschillende vormen verkrijgbaar, als poederfoundation, vloeibare foundation, pancakes en als gekleurde dagcrème. foundation basis, grondlaag stichting foundation Kledingstuk of schoeisel

Bronnen:
http://www.encyclo.nl/begrip/foundation

Een foundation is één van de meest ingenieuse uitvindingen om je fortuin belastingsvrij te houden. Foundation of stichting is vooral heel "populair" in Lichtenstein. Je fortuin wordt beheerd door een voorzitter (meestens een advokatenkantoor) en een accountingvennotschap. Je statuten moeten wel bepalen dat de stichting een bepaald doel heeft : bv. elk jaar 100.000 euro stichten aan een "goed" werk en intussen ga je langs de kassa éénmaal per jaar om je interesten op je kapitaal te innen. Vrij karikaturaal uitgelegd maar het is een vorm van belastingsverlichting, veel toegepast door grote families met grote vermogens..

Kledingstuk of schoeisel

Een foundations is een onderlaag, letterlijk een fundament, een basis. Het fundament, de onderlaag, de basis, voor je make up, maar dat wilde je niet weten. Het fundament, de onderlaag, de basis, van je kleding. Je ondergoed dus. Het fundament voor zaken doen, kan een stichting zijn. Uit het Engels: The foundation kan ook: de fundering van je woning zijn. een stichting een onderlaag, een grondverf, de eerste laag verf het onderstel van een tafel De uitgangspunten, de redenen of oorzaken voor iets.

Bronnen:
http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/N...