Zijn er Nederlandse complottheorieen, zo ja, welke?

In de USA zijn er complottheorieën mbt Roswell, JFK en 9-11.. Zijn er ook complottheorieën over Nederlandse zaken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jazeker, en dat is ook wel logisch... mensen willen dingen graag begrijpen en in een context plaatsen... en we zijn door schokkende ervaringen ook steeds argwanender geworden... De laatste complottheorie die ik hoorde was, dat Karst Tates helemaal niet zelf op die mensen was ingereden, maar dat hij voordien in zijn hoofd was geschoten door de veiligheidsdienst, en daardoor de macht over het stuur verloor... dit werd 'onderbouwd' met de bewering dat alle mensen hun zelfgemaakte filmpjes en foto's moetsen inleveren, en dat er geen helicopterbeelden werden getoond, omdat daarop 'alles te zien zou zijn'... De agent die het hoofd van Karst T. vasthield zou dit hebben gedaan om de kogelwond uit het zicht te houden...

Nederland en België De Nederlandse politicus Pim Fortuyn is uit de weg geruimd door inlichtingendiensten De "Mannen met witte pakken" bij de Nederlandse Bijlmerramp zouden agenten van de Israëlische geheime dienst Mossad zijn geweest In de jaren 1970 werden in België seksfeesten, zogenaamde Roze Balletten georganiseerd om hoge ambtenaren en politici af te persen De Bende van Nijvel in België was geen bende gewelddadige criminelen, maar een organisatie die tot doel had de Belgische staat te destabiliseren en warm te maken voor een extreemrechts regime De Belgische koning Albert I zou bij het klimmen in de Ardennen van een rots geduwd zijn door Duitse spionnen.

Zeker, de meest recente is geloof ik de moord op Pim Fortuyn, de overheid zou er achter zitten. Theo van Gogh heeft er zelfs een film over gemaakt. Toegevoegd na 1 minuut: Ik weet er nog wel eentje, Het koningshuis zou betrokken zijn bij een soort geheime wereldorde.

De moord op Pim Fortuin,buiten echtelijke dochters Bernhard. Enz enz

En er is er nog een dat beatrix voorzitster zou zijn van een wereldleiders groep toch? Iets met een groot landgoed in nederland waar ze overleggen?? (Ik weet het ik ben vaag :P)

humana en knorr zouden in handen zijn van de vrijmetselaars, de eerstgenoemde zou alleen geld opbrengen voor de vrijmetselaars en geen nut hebben voor de 3rde wereld.

kijk maar eens op www.klokkenluideronline.nl. Daar komen werkelijk de meest vage complottheorieën voor

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100