Colporteurs aan de deur ?

Ik heb deze week al 3 van die Colporteurs aan de deur gehad.
Ik zeg altijd heel vriendelijk dat ik geen intresse heb, maar sommige blijven zo door zeuren dat je uit je vel kan springen.
Maar ik blijf voet bij stuk houden dat ik geen intresse heb.
Nu is mijn vraag , waar kan je stikkers kopen met: Aan de deur wordt niet gekocht of in de trend van : ik wens geen colporteurs aan de deur.

Ik heb wel een site gevonden maar daar vragen ze 5 euro voor 1 stikker vind ik best veel
https://www.aandedeurwordtnietgekocht.nl/shop/

Ik heb mij wel ingeschreven bij bel mij niet register, maar ze kunnnen ook beter een site maken kom niet aan de deur.

Nu veel mensen zich hebben ingeschreven bij bel mij niet, komen ze maar weer aan de deur.
Dus het heeft nu ook nadelen dat bel mij niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een paar weken geleden is er in de tweede kamer gedebateerd over het bel niet aan register. Alleen was de Minister er niet voor De consumentenbond wil graag z'n register alleen zal dan de minister er mee eens moeten zijn Die sticker kun je ook gewoon uitprinten Toegevoegd na 7 minuten: bij kassa van de vara kun je er bestellen Wilt u ook de sticker "Nee, verkopers niet welkom!"-sticker bestellen? Dat kan! Om de sticker te ontvangen, doet u het volgende: Schrijf op een envelop uw eigen naam en adres. Plak op deze envelop ook een postzegel! Stuur deze envelop, in een andere envelop, naar: Kassa O.v.v. Sticker-actie Postbus 3000 1200 CZ HILVERSUM

Bronnen:
http://nos.nl/artikel/145437-minister-wil-...

Print deze uit en plak hem op. Kost je niets: https://www.aandedeurwordtnietgekocht.nl/shop/images/16/logo.jpg

Bij www.nietaandedeur.nl kun je stickers bestellen; 2 euro per stuk als je er één koopt, bij een afname tussen de twee en de negen kosten ze 1 euro 50. Bij een nog grotere afname zijn ze nog goedkoper; je kunt ze zelfs voor de hele straat bestellen. Er zijn 2 verschillende stickers; de een is alleen om verkopers te weren en de ander ook nog om jehova's van de deur te houden. Worden snel thuisbezorgd, site werkt prima.

Bronnen:
Eigen ervaring

op deze site kun je naar een linkje van essent daar kun je gratis de sticker bestellen het 17 e blauwe linkje op de pagina

Bronnen:
http://www.gratiz.nl/

VRoeger hadden ze van die bordjes: Aan de deur wordt niet gekocht. Die kunnen we wel weer in ere herstellen. Maak gewoon zelf een plaatje met deze tekst, en hang dat achter het raampje in je deur, of elders op de deur. Als ze dan toch aanbellen, hoef je alleen maar te wijzen, en de deur weer dicht te doen.

Heb je een kleurenprinter en lamineermachine? Print dan dit uit, lamineer het en hang 't op. Of misschien mag je de lamineermachine op je werk gebruiken.

ik heb er zelf een gemaakt op het werk met zo'n (goedkoop) apparaatje waarmee je teksten op een strookje typt, het werkt geweldig